careformoresymb

Opmeten met sensoren

Mobilab & Care heeft jarenlange expertise in het ontwikkelen, evalueren en valideren van monitoringssystemen voor toepassingen in de zorg- en welzijnssector. Die monitoringssystemen laten toe om continu en langdurig gegevens te verzamelen die kunnen wijzen op een bepaalde zorgvraag. Zo kunnen we bijvoorbeeld de zelfredzaamheid, het stressniveau of de kwaliteit van het uitvoeren van revalidatie-oefeningen in het oog houden en monitoren. De sensoren die daarvoor nodig zijn, kunnen zowel wearables zijn (elektronische apparaten die je kan dragen) alsook sensoren ingebouwd in de woon- of zorgomgeving (zoals in ons Experience Lab).

Mobilab & Care beschikt over een bewegingslabo en een Experience Lab om in optimale en gecontroleerde omstandigheden monitorsystemen te ontwikkelen en metingen uit te voeren.

Het Mobilab & Care Experience Lab is een ruimte specifiek ingericht als een gesimuleerde woonomgeving (voor een alleenstaande oudere) in combinatie met een gesimuleerde zorgkamer.

Met ons praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek én met onze expertise en kennis over wearables en monitoringsystemen willen we comfortabele en langdurige monitoring mogelijk maken met een toegevoegde waarde voor zowel de zorgvrager als zorgverlener!

partners2

Wat kunnen we voor jou doen?

Wij bieden ondersteuning aan in de keuze en evaluatie van monitoring in de zorg.
Neem gerust contact op!

hoe2

Infrastructuur

Wij beschikken over een Experience Lab, een bewegingslabo (voor validatie) en verschillende wearables.